У Херсоні прогриміло безліч вибухів, у місті пропало мовлення російської пропаганди

Читать на русском
Вибухів було стільки, що городяни не змогли їх підрахувати. Передбачається, що був вражений телецентр, який контролювався окупантами та транслював російську пропаганду
Фото з місця подійУкраїнська правда

В окупованому російською армією українському Херсоні пізно ввечері 27 квітня сталася низка потужних вибухів у районі місцевого телецентру.

Про це повідомляє Українська правда.

Так, вибухів було стільки, що городяни не змогли їх підрахувати. Співрозмовники видання розповіли, що з боку центру міста після удару підіймався величезний стовп диму і було видно сильну пожежу.

При цьому російські пропагандистські ЗМІ заявили, що вибухи сталися поруч з контрольованим окупантами херсонським телецентром, після чого в місті пропали російські телеканали, які намагалися транслювати росіяни. Також пропагандисти заявили, що удари нібито наносилися тактичними ракетами «Точка-У» і РСЗВ «Ураган» української армії; нібито дві тактичних ракети з трьох вдалося перехопити та збити.

Водночас місцеві жителі кажуть, що судячи з кількості вибухів і масштабної пожежі, нічого окупанти перехопити не змогли й все, що летіло в район телецентру, потрапило в ціль.

Нагадаємо, 27 квітня в тимчасово окупованому Херсоні російські військові розігнали проукраїнський мітинг, кілька людей постраждали.

Президент Володимир Зеленський висловив свою вдячність і підтримку українцям, які мужньо виходять на протест проти російської окупації на захоплених територіях півдня і чинять опір тилу ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: