ЗСУ планують йти в контрнаступ на Херсон – Кім

Читать на русском
ЗСУ готують оборонні позиції на випадок поганого розвитку ситуації, однак у військах є велике бажання самим йти в наступ
Віталій КімУкраїнська правда

Наступ російських військ на Миколаїв не очікується. Натомість Збройні Сили України готуються йти в контрнаступ на окупований російськими загарбниками Херсон.

Про це заявив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі Національного телемарафону.

«Наступ на Миколаїв не очікується. Очікується наступ на Херсон. Ми хочемо самі наступати. Ми готуємося до захисту, до поганого варіанту, якщо ми програємо на передній лінії. Ми готуємося наступати та захищатися. Ми готуємося до найгіршого сценарію завжди» - сказав він.

Якщо в Херсоні окупанти проведуть «референдум», Україна вийде з переговорів – ЗМІПоки невідомо, як відреагувала на ультиматум країна-агресор, але минулий український ультиматум викликав у глави мзс рф справжню істерику

Нагадаємо, раніше омбудсмен Людмила Денісова заявляла, що російські окупанти мають намір провести так званий «референдум» про створення «Херсонської народної республіки» в період з 1 по 10 травня на території Херсона.

Пізніше з'явилися повідомлення, що через важку ситуацію на фронті та поразки окупанти спішно перенесли дату фейкового референдуму, призначивши його на 27 квітня.

Міністерство закордонних справ України відреагувало на підготовку російськими окупантами так званих «референдумів» на частково окупованих територіях півдня країни, зазначивши, що ці дії Росії ніколи та ніким у світі не будуть визнані.

26 квітня російські окупанти в Херсоні представили так званих «голову ОДА» та «голову мерії» - ними стали Володимир Сальдо та Олександр Кобеца.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: