У центрі Києва пролунали потужні вибухи

Читать на русском
У четвер, 28 квітня, в одному з центральних районів столиці пролунали два потужні вибухи. В небі видніється дим.
middleeastpress.com

У четвер, 28 квітня, в одному з центральних районів столиці пролунали два потужні вибухи. В небі видніється дим.

Інформацію про удар підтвердив мер Києва Віталій Кличко.

Згідно з його інформацією, 28 квітня російські окупанти завдали удару у Шевченківському районі столиці. Відомо про два «прильоти».

«Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих уточнюється», – розповідає Кличко.

Речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій Світлана Водолага розповіла, що внаслідок удару є потерпілі, але поки невідомо скільки. Водночас речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан, заявила що росіяни вдарили ракетами і по Київщині.

Зауважимо, що окупанти вдарили ракетами у центрі столиці під час візиту Генсека ООН Антоніу Гутерріша.

«Ще позавчора Антоніу Гутерріш сидів за довгим столом в кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи. Листівка з москви? Нагадайте, чому росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?», – зауважив радник голова Офісу президента Михайло Подоляк.

Нагадаємо, в окупованому російською армією українському Херсоні пізно ввечері 27 квітня сталася низка потужних вибухів у районі місцевого телецентру.

Також повідомляли, що з 24 лютого і по 26 квітня включно російські окупанти запустили по Україні понад 1300 різних ракет. При цьому майже стільки ж у них ще залишається в запасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: