Росія натякає Молдові, щоб чекала на «гостей» – Подоляк

Читать на русском
Михайло Подоляк заявив, що Молдова може стати наступною ціллю росії. Але Україна поки що забезпечує стратегічну безпеку в регіоні.

Росія намагається дестабілізувати ситуацію у невизнаному Придністров'ї та натякає Молдові, щоб чекала на «гостей».

Про це в Twitter написав радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

Путін не зупиниться на Україні: дипломат назвав країни, яким загрожує небезпекаПутін хоче повернутися до кордонів імперської росії. Тому Заходу вже зараз треба подумати, якою буде європейська безпека після закінчення нинішньої війни.

«Росія намагається дестабілізувати ситуацію в «ПМР» та натякає Молдові, щоб чекала «гостей». Погана новина: якщо Україна не встоїть, завтра ворог буде біля воріт Кишиніва. Хороша новина в тому, що Україна забезпечить стратегічну безпеку в регіоні. Втім, маємо працювати як одна команда», – заявив Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні вранці з'явилася інформація про те, що у Придністров'ї було підірвано дві вежі радіозв'язку та відбулася атака на військовий аеродром.

Напередодні у Придністров'ї заявили про обстріл «міністерства держбезпеки» у Тирасполі.

В українській розвідці заявили, що вибух у Тирасполі є спланованою провокацією російських спецслужб. І Москва продовжить теракти для нагнітання панічних та антиукраїнських настроїв.

У кремлі заявили, що події у Придністров'ї «викликають стурбованість». А влада невизнаного регіону вже анонсувала ухвалення якогось рішення на «захист інтересів республіки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: