Росія дезінформує своїх громадян щодо наслідків війни в Україні – РНБО

Читать на русском
Росія дезінформує своїх громадян про перебіг та наслідки війни в Україні, повідомляє Центр протидії інформації при РНБО.

Влада росії дезінформує своїх громадян про перебіг та наслідки війни в Україні.

Про це повідомляє Центр протидії інформації при РНБО.

«Початок «спецоперації» базувався на розповіді путіна про те, що «Ленін – автор і архітектор України» та «байки» про «неонацистів», які вже 8 років пригнічують народ Донбасу», - повідомляє РНБО.

Проте згодом ця ідея змінювалася. Зокрема, повідомляється, що окупанти «героїчно» тікали від ЗСУ в Київській, Чернігівській та Сумській областях із поясненням, що там уже немає «нацистів».

Зазначається, що схожа історія сталася й у Маріуполі. Путін відмовився від штурму «Азовсталі» і вже 21 квітня Шойгу знову оголосив про «перемогу» у місті та «героїчне» перекидання військ на інші території.

Наразі на території «Азовсталі» й досі точаться бої.

«Інфоблокада вигідна путіну, оскільки дезінформованим народом легше керувати. Згадаймо історію Північної Кореї та їхньої «перемоги» на Чемпіонаті Світу з футболу-2014. І уявімо, який парад на 9 травня буде цього року, і скільки «перемог» буде приписано російській армії», - йдеться у повідомленні.

Раніше у РНБО розповіли, на кого росія може напасти після України.

Також нагадаємо, росія може готувати провокації на Великдень у кількох областях України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: