Рф може влаштувати обстріл залізничних мостів на заході України – РНБО

Читать на русском
Російські військові можуть здійснити обстріл залізничної інфраструктури західних регіонів України.
ілюстративне фотоФото: Запорізька ОДА

Російські військові можуть здійснити обстріл залізничної інфраструктури західних регіонів України.

Про це у четвер, 21 квітня, повідомив Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України у Telegram.

Мер Ірпеня озвучив вартість відновлення містаНа відновлення зруйнованого під час війни Ірпеня потрібен 1 мільярд доларів. Загалом пошкоджено понад 1100 будівель.

«У кількох проросійських Telegram-каналах, які здійснюють медіасупровід війни РФ проти України, з'явилася інформація про отримання росіянами «повного та точного списку координат залізничних мостів Західної України». Водночас наголошується, що «мостоповалу бути», – йдеться у повідомленні.

У центрі уточнили, що відомості про розташування об'єктів залізничної інфраструктури України, зокрема, про віадуки та мости, ніколи не були державною таємницею і перебувають у вільному доступі.

«Експерти не виключають, що такі інформаційні вкидання можуть бути частиною ворожої інформаційно-психологічної операції, спрямованої на нагнітання панічних настроїв серед українців, які перебувають у західних регіонах. Однак, з огляду на загрози атак на натовські колони зі зброєю для України, не можна повністю виключати можливості реалізації такого плану», – додали у відомстві.

Нагадаємо, у РНБО попереджали, що росія може влаштувати провокації на Великдень.

Сьогодні в Україні Рада продовжила воєнний стан ще на місяць.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: