Гумкоридор із Маріуполя: вдалося виїхати чотирьом автобусам, евакуація продовжиться сьогодні

Читать на русском
Із Маріуполя вчора вдалося виїхати чотирьом евакуаційним автобусам, вони незабаром будуть у Запоріжжі. Сьогодні евакуація жінок, дітей та літніх людей продовжиться з 14 години.
Ілюстративне фото

З Маріуполя вчора гуманітарним коридором вдалося виїхати чотирьом автобусам. Евакуація жінок, дітей та літніх людей продовжиться сьогодні, 21 квітня.

Про це повідомила віцепрем'єр – міністр з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук.

«По вчорашньому гуманітарному коридору з міста вдалося виїхати чотирьом евакуаційним автобусам. Вони заночували в Бердянську і зараз прямують на Василівку. Скоро чекаємо їх у Запоріжжі. Сьогодні продовжуємо евакуацію жінок, дітей та осіб похилого віку. Посадка в автобуси на бульварі Шевченка на кільці біля торговельного центру «Порт-Сіті» о 14.00», – розповіла Верещук.

Вона наголосила, що ситуація залишається складною, і в плані можуть бути зміни.

Напередодні Верещук заявила, що гуманітарний коридор із Маріуполя не спрацював так, як планувалося.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що на сьогоднішній день українська армія не має можливості деблокувати Маріуполь.

Раніше Олексій Арестович перерахував, що потрібно зробити для розблокування Маріуполя.

За словами генерала армії США, ЗСУ для успішної деблокади Маріуполя та звільнення окупованого Херсона потрібна певна зброя, у тому числі артилерія та системи протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: