ЗСУ розбили «елітний» підрозділ армії рф з Томська

Читать на русском
Українські десантники під час боїв знищили мотострілецький підрозділ Збройних сил рф з міста Томськ.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські десантники в ході боїв розбили та знищили бронегрупу одного з підрозділів 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ВС рф, що дислокувалась у Томську.

Про це у вівторок, 19 квітня, повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

РФ втратила половину батальйонних тактичних груп, які мала на початку вторгнення в Україну – генерал СШАГенерал США заявив, що в росії залишилося лише 50 відсотків від тих батальйонних тактичних груп, які вона мала на початку вторгнення.

«Саме підрозділи цієї військової частини постійно брали участь у міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця», - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зазначили, що під час бою окупанти в основному згоріли разом із бойовими машинами, і лише за документом деяких вдалося ідентифікувати, хто саме це був. Зокрема, ідентифіковані молодший сержант Саккузієв Кайрат, а також лейтенант Кочановський О.М.

Нагадаємо, з початку вторгнення втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 20 800 убитих.

Наразі росія намагається продовжувати наступ, щоб встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: