«Ми ще можемо вас врятувати»: голова Луганської області закликав мешканців евакуюватися

Читать на русском
На Луганщині більше немає безпечних місць. Глава адміністрації закликав жителів виїжджати поки є можливість.
https://t.me/luhanskaVTSA

На Луганщині не залишилося жодного безпечного місця, мешканцям потрібно терміново евакуюватися.

Про це заявив голова військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

Єрмак закликав мешканців Луганської та Донецької областей швидше евакуюватисяРосія накопичує сили та обстрілює житлові квартали, мешканців Донбасу в Офісі президента закликали якнайшвидше евакуюватися.

Сьогодні, 18 квітня, евакуацію проводитимуть із Попасної, Рубіжного, Гірської громади, Сєвєродонецька, Лисичанська. У цих населених пунктах у разі припинення вогню буде відкрито «гуманітарні коридори».

«Евакуюватимемо в будь-якому випадку. Куди зможемо дістатись – заберемо людей. Вже дуже важко виїхати з Рубіжного, Попасної, Гірського. На сьогодні в області не залишилося жодного безпечного місця. Якщо раніше частина мешканців Луганщини почувалася більш-менш спокійно у деяких районах Лисичанська та Сєвєродонецька, то зараз ситуація загострилась. Російські снаряди «накривають» повсюди. Евакуюйтесь, ми ще можемо вас врятувати. Не тягніть до останнього, коли не залишиться жодного безпечного виїзду з області. 18 квітня автобуси чекають на вас. Збирайте речі та приходьте», – написав Гайдай.

Нагадаємо, російські окупанти продовжують обстрілювати житлові будинки та інфраструктуру Луганської області. Зокрема, війська рф вдарили по спорткомплексу «Олімп» у Кремінній, обстріляли Золоте та будівлю патрульної поліції в Лисичанську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: