Гайдай про обстріли Луганської області: окупанти вдарили по спорткомплексу та будівлі патрульної поліції

Читать на русском
На Луганщині окупанти обстріляли Золоте та будівлю патрульної поліції в Лисичанську, вдарили по спорткомплексу в Кремінній. Є поранені та загиблі.
facebook.com/odalug

Російські окупанти продовжують обстрілювати житлові будинки та інфраструктуру Луганської області. Зокрема, війська рф вдарили по спорткомплексу «Олімп» у Кремінній, обстріляли Золоте та будівлю патрульної поліції в Лисичанську.

Про це розповів голова облдержадміністрації Сергій Гайдай.

«Артилерійські обстріли Кремінної тривали упродовж 17 квітня та вночі стали частішими та потужнішими. Відбулося займання сімох житлових будинків, господарчих споруд, лісової підстилки. Декілька годин тому снаряди росіян поцілили по місцевих об’єктах спортивної інфраструктури. Зокрема, по нещодавно відбудованому за програмою президента «Велике будівництво» спорткомплексу «Олімп», де зазвичай тренувалися представники олімпійської збірної України. Площа пожежі, за попередніми підрахунками, складає 2 400 кв. м. Рятувальники на місці – намагаються локалізувати полум’я. Бо впритул розташований лісовий масив», – повідомив Гайдай.

Також постраждали житлові масиви і в Рубіжному: з-під завалів трьох будинків евакуйовано семеро місцевих жителів, двох травмованих доставлено до лікарні в Сєверодонецьку.

Внаслідок обстрілу Золотого загинули щонайменше двоє людей та четверо постраждали, пошкоджено ще кілька будинків.

Увечері 17 квітня окупанти обстріляли будівлю патрульної поліції у Лисичанську. «Вчора о 20:40 було здійснено артобстріл Лисичанська. Декілька російських снарядів потрапили в адмінбудівлю обласного управління патрульної поліції. Шістьох співробітників з акубаротравмами госпіталізовано», – додав Гайдай.

Нагадаємо, раніше Гайдай повідомив, що інфраструктуру Сєверодонецька практично знищено через обстріли, а місто Попасна – «суцільна руїна».

В Офісі президента закликали жителів Луганської та Донецької областей не зволікати і якнайшвидше евакуюватися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: