Шовкова хустка та смерть: Аваков передбачив долю путіна

Читать на русском
Тирани в Росії завжди закінчували погано. Швидше за все, путін не стане винятком - його знищать власні наближені, щоб він не потягнув всіх за собою на той світ
Арсен АваковФото УНІАН

Російський президент володимир путін вже програв війну в Україні. Тепер у нього є тільки два шляхи - або визнати поразку і відступити, або спробувати почати ядерну війну і згоріти разом з усією росією.

Про це колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів в ефірі проєкту «Україна разом».

За словами Авакова, міць путінської армії виявилася міфом, який вже розвінчаний. Низка поразок від української армії може примусити путіна все-таки розв'язати Третю світову війну і завдати по Україні удар ядерною зброєю. Але тоді росія моментально отримає у відповідь ядерний удар від усього світу.

Путін може вдатися до застосування ядерної зброї проти України – ЗеленськийЗа словами президента, світові країни мають бути готовими до того, що путін може застосувати в Україні ядерну або хімічну зброю.

При цьому російська еліта може не зрозуміти такого рішення свого вождя та усуне путіна, щоб не згоріти в атомному вогні.

«Міф розвалився. Ми це побачили. 300 літаків і вертольотів збито, під 800 танків знищено, корабель флагманський помер, потонув. До чого це призведе? Це може торпедувати його еліту зсередини... Ми не знаємо, як це станеться. Ми знаємо лише, що більшість тиранів російської імперії, як і в усьому світі, кінчали погано. Або його вранці знайдуть задушеним шовковою хусткою. Або скажуть, що він героїчно помер, так би мовити, від якої-небудь хвороби. Або де-небудь його інтернують, як було тоді з Горбачовим. Або з ним буде те ж саме, що з Каддафі в Лівії. Ніхто цього не знає» - сказав міністр.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає, що спроба осії застосувати ядерну зброю стане для кремля початком кінця, оскільки моментально втрутяться НАТО і Китай. Українці негайно перенесуть війну на російську територію, а жорстокість бойових дій досягне максимуму.

При цьому в Міністерстві оборони України повідомили, що поки не бачать ознак того, що росія може застосувати ядерну зброю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: