На Київщині розпочали асфальтування переправи на під'їзді до Ірпеня

Читать на русском
По всій області комунальники вже встигли розчистити 125 км доріг та вулиць, відновлюють газопостачання, світло та водопостачання.
facebook.com

На Київщині почали асфальтувати тимчасову переправу на під'їзді до Ірпеня.

По всій області комунальники вже встигли розчистити 125 км доріг та вулиць, відновлюють газопостачання, світло та водопостачання, повідомив у Telegram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

На сьогодні прибрано вже 102 км Житомирської траси, 14 км траси М-07 Київ – Ковель, 2,8 км дороги Р-30 на під'їзді до Ірпеня, а також 4 км траси Т-10-01 Ворзель – Забуччя – Київ-Чоп.

«Минулої доби вдалося відновити електропостачання для 19 594 споживачів. Повністю або частково відновлено розподіл газу у 82 населених пунктах. У Бучі через дизель-генератори наповнено питною водою кілька водонапірних веж, що дало змогу відновити водопостачання у невеликій частині міста. Відновило роботу підприємство, яке розливає бутильовану воду», - інформує Тимошенко.

На Київщині розпочали асфальтування тимчасової переправи на під'їзді до Ірпеня

Також відновили водопостачання мешканцям сіл Микуличі, Клавдієво-Тарасове та Пороскотень. У селищі Іванків 80% абонентів забезпечено цілодобовим централізованим водопостачанням, решта 20% погодинно – 4 години вранці та 4 години ввечері до з'ясування якості питної води.

Раніше ми повідомляли, що сім'ям загиблих захисників Ірпеня виділять матеріальну допомогу.

У СБУ повідомили про те, що Київ та Ірпінь наказав бомбити генерал родом із Черкаської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: