Кадирівці задля розваги стріляють дітям по ногах: СБУ перехопила розмову окупантів

Читать на русском
Один із загарбників розповідає дружині про «сафарі» на дітей в Маріуполі, де кадирівці біжать за маленькою українською дівчинкою і стріляють їй по ногах.
Ілюстративне фото

На перехоплених СБУ розмовах загарбників можна почути, як російський окупант розповів, що в Маріуполі кадирівці поводяться як звірі та стріляють дітям по ногах.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

Зазначається, що один із загарбників розповідає дружині про «сафарі» на дітей в Маріуполі, де кадирівці біжать за маленькою українською дівчинкою і стріляють їй по ногах. Все це вони роблять для розваги.

Також окупант вихваляється захопленими під Києвом трофеями: «машин набрали себе, бл*дь. Ружьев себе понабирали, карабинов».

Культура вбивства. Колонка Леоніда ШвецяНе можна сховатися за твердження, що у всьому винні політики та пропагандисти. Справа совісті кожного чинити цьому зовнішньому тиску опір, залишитися людиною, або піддатися йому, впустивши всередину звіра.

Окрім цього, інший окупант спокійно розповідає батькові, що вони їдять українських собак. Він каже, що з харчуванням у них все нормально: «…собаку зарізали, з'їли», бо просто «нутрії закінчились».

«Найгірше, що навіть «мирні» росіяни, які залишилися в РФ, смакують ці звірства, які їхні родичі творять Україні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну загинули 158 дітей.

Раніше міська влада Маріуполя оцінила збитки зруйнованої інфраструктури, завдані російськими військами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: