Вже 25 березня вони думали повернутися додому: СБУ перехопила розмову російського окупанта

Читать на русском
Служба безпеки України опублікувала аудіозапис розмови російського окупанта. Виявилось, що військові рф сподівалися повернутися додому 25 березня.
Українська правда

Служба безпеки України опублікувала аудіозапис розмови російського окупанта. Виявилось, що військові рф сподівалися повернутися додому 25 березня.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Наголошують, що мрії російських загарбників розбиваються так само швидко, як міфи про непереможну армію «асвабадітєлєй».

«Так, окупанти сподівалися 25 березня вже повернутися додому. Принаймні, їм це обіцяли. А сьогодні їхня єдина надія на порятунок – потрапити під потенційну ротацію», – йдеться в повідомленні.

У відомстві зацитували слова загарбника: «Честно, сегодня уже ехали, надеялись, что нас выводят, но чего-то заехали в бандердеревню и встали здесь».

В СБУ також зазначають, що загарбники просто тікають під постійним вогнем ЗСУ. У розмові окупант також розказав про прапорщика, у якого «поїхав дах», тож у нього довелося забрати зброю, і тому дезертирство – звичайна річ.

«Частина окупантів уже втекли у Крим. «Зате живі», – відповідає дружина. І правильно каже! Це ваш шанс зберегти своє життя! Ми будемо гнати вас зі своєї землі! І ми обов’язково переможемо», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у російському міністерстві оборони вдруге під час повномасштабного вторгнення в Україну озвучили втрати своєї армії. Цифри сильно занижені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: