Південний міст у Києві повністю відкритий для проїзду

Читать на русском
Південним мостом у Києві з 11 квітня може їздити не тільки громадський транспорт та спецтранспорт, а й усі автомобілі.

Південний міст у Києві з 11 квітня повністю відкрито для проїзду автомобілів.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

У КМДА розповіли, скільки інфраструктури було пошкоджено у столиці з початку війниУ Києві продовжують оцінювати шкоду інфраструктурі, завданої з початку війни. Вже відомо про понад 200 пошкоджених житлових будинків.

«Щоб нормалізувати рух автотранспорту та зменшити пробки у столиці, з сьогоднішнього дня ми відкрили Південний міст. Він більше місяця працював лише для спецтранспорту та громадського транспорту», – сказав Кличко.

Тепер сполучення між лівим та правим берегами у Києві здійснюється трьома мостами – Північному, Дарницькому та Південному.

Кличко додав, що у місті також поступово збільшується кількість маршрутів громадського транспорту.

Зазначимо, що метро тепер працює для перевезення з 07:30 до 19:00. Червоною лінією поїзда їздять від станції «Академмістечко» до станції «Театральна»; на синій лінії – від «Героїв Дніпра» до «Теремків»; на зеленій лінії – від станції «Сирець» до станції «Червоний хутір». Працюють пересадочні вузли «Золоті ворота» – «Театральна» та «Площа Льва Толстого» – «Палац спорту».

Нагадаємо, у Києві активно відновлює роботу бізнес. Станом на 9 квітня працювало понад 900 закладів із продажу продовольчих товарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: