Магазини, ринки, СТО: у Києві активно відновлює роботу бізнес

Читать на русском
У Києві активно відновлює роботу бізнес. Станом на 9 квітня працювали понад 900 закладів з продажу продовольчих товарів.
joinposter.com

У Києві активно відновлює роботу бізнес. Станом на 9 квітня працювали понад 900 закладів з продажу продовольчих товарів.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Відомо, що наразі працюють 173 об’єкти роздрібної торгівлі «Київхліб», у тому числі 10 на території Київської області у містах Бровари та Фастів.

Також працюють 35 ринків, близько 460 кав’ярень, 55 пекарень, близько 340 перукарень та барбершопів, понад 110 студій манікюру, 535 станцій технічного обслуговування авто, 90 ремонтних майстерень одягу, взуття, близько 30 веломайстерень, 75 магазинів з продажу одягу та взуття, 95 пунктів обслуговування гаджетів та ноутбуків, 5 хімчисток, 75 автомагазинів та 35 мийок.

Зеленський розповів про відновлення економіки в Україні: «Це також фронт»Відновлення залежить не тільки від чиновників і центральної влади, а також залежить від усіх керівників на місцевому рівні, від політичної та бізнес-спільнот.

Протягом тижня у столиці проводяться близько 10 міні-ярмарок.

Нагадаємо, міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що втрати української економіки через війну становитимуть від третини до половини ВВП. За іншою оцінкою, йдеться про 500 млрд доларів.

Україна потребуватиме великих коштів на відновлення країни після російського нападу. Вже зараз відомо, що після війни країна може отримати від 400 до 500 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: