Росія спробує захопити Маріуполь до 9 травня – Арестович

Читать на русском
Війська Росії спробують захопити місто Маріуполь до 9 травня - вони можуть кинути усі свої сили для цього, оскільки зав'язли через міцну оборону міста українськими захисниками.

Війська росії спробують захопити місто Маріуполь до 9 травня - вони можуть усі свої сили для цього, оскільки зав'язли через міцну оборону міста українськими захисниками.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі 24 каналу.

«Вони (окупанти -ред.) всі сили, швидше за все, кинуть на остаточне захоплення Маріуполя. Але вони там трохи пов'язали, бо наші тримають оборону в тих районах, їх дуже важко прорвати», – заявив Арестович.

За словами чиновника, загарбники планують кинути частину сил і на зону ООС, щоб узяти в облогу Краматорськ та Слов'янськ.

Водночас, Арестович не вірить у те, що окупанти можуть піти на Дніпро та Запоріжжя.

«Найкраще, що я зробив би на їхньому місці – це просто підписав би мирний договір, домовився, частина сил, які вони сюди тягнуть – залишив би на вихід. Тому що вихід – це дуже непроста військова операція», – додав Арестович.

Раніше Арестович повідомив про те, що росія вже не рада тому, що вплуталася у війну з Україною і хоче її якнайшвидше закінчити.

Також чиновник зазначив, що Мелітополь перетворюється на росіян на другу Чорнобаївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: