Окупанти з важкої зброї обстріляли Лисичанськ, є загиблий

Читать на русском

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати з важкої зброї житлові квартали населених пунктів у Луганській області.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли з важкої зброї житлові райони Лисичанську Луганської області. Щонайменше один цивільний загинув.

Про це заявив голова Луганської обласної цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Рашисти обстріляли Лисичанськ з важкого озброєння. Пряме влучання у багатоповерхівку, Державна служба з надзвичайних ситуацій продовжує розбирати завали. Вже маємо одного загиблого», – повідомив він.

Гайдай також додав, що росіяни пошкодили ще 16 будинків на Луганщині, 11 з них у Кремінній. У Сєвєродонецьку поліцією затримано шістьох мародерів. Як стверджує голова Луганської адміністрації, на території міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Кремінна упродовж доби зафіксовано 26 ворожих обстрілів.

«Щоденним вогнем по житлових кварталах окупаційні війська намагаються знищити Луганщину, її мешканців – тих, хто ще залишився. Так, обстрілами російської армії пошкоджено та зруйновано ще 16 будинків – чотири в Лисичанську, один – в Сєвєродонецьку, 11 – в Кремінній», – додав Гайдай.

Нагадаємо, у місті Рубіжне Луганської області почався позиційний бій. Окупанти можуть здійснити наступ на Сєвєродонецьк з боку окупованого Щастя.

Ми також повідомляли, що 10 квітня російські окупанти обстріляли в Сєвєродонецьку Луганської області будівлю середньої школи та дві житлові багатоповерхівки. В результаті сталися пожежі в будинках, врятовано двох літніх людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: