Інфраструктура Сєверодонецька на Луганщині майже знищена – ОВА

Читать на русском
Окупанти 10 квітня обстріляли ще два житлових будинки й приватну лікарню в Сєверодонецьку. Інфраструктура міста майже знищена.
t.me/itsdonetsk-1

Окупанти 10 квітня обстріляли ще два житлових будинки й приватну лікарню в Сєверодонецьку. Інфраструктура міста майже знищена.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Якщо зранку палали будинки в новій частині міста, то вдень російська армія відкрила вогонь по всьому Сєвєродонецьку. Багато вибито вікон, там, де ще залишались», – йдеться в повідомленні.

На Донбасі очікуються два тижні важких боїв — Арестович про подальший перебіг війниВін зазначив, що для того, щоб почати наступ знову за багатьма напрямками, рф знадобиться не менше двох місяців для набору сил.

Він також зазначив, що серйозних руйнувать зазнали два житлових будинки й приватна лікарня. Соціальна й критична інфраструктура майже знищена.

Нагадаємо, у середині міста Рубіжне Луганської області почався позиційний бій. Окупанти можуть здійснити наступ на Сєвєродонецьк з боку окупованого Щастя.

Ми також повідомляли, що 10 квітня російські окупанти обстріляли в Сєвєродонецьку Луганської області будівлю середньої школи та дві житлові багатоповерхівки. В результаті сталися пожежі в будинках, врятовано двох літніх людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: