Окупанти продовжують атакувати Донбас: зранку обстріляли школу та два будинки Сєверодонецька

Читать на русском
Під щільний вогонь російської армії потрапили дві багатоповерхівки в новому районі Сєверодонецька Луганської області та будівля середньої школи.
t.me/luhanskaVTSA

Російські окупанти обстріляли в Сєвєродонецьку Луганської області будівлю середньої школи та дві житлові багатоповерхівки. В результаті сталися пожежі в будинках, врятовано двох літніх людей.

Про це голова Луганської обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що під щільний вогонь російської армії потрапили дві багатоповерхівки в новому районі Сєверодонецька Луганської області та будівля середньої школи.

«В одному із під'їздів вщент вигоріли квартири із першого до п'ятого поверху. Пожежники локалізували загоряння та евакуювали двох місцевих жителів 1938 року народження, які ще залишались в цьому постраждалому не раз будинку. На щастя, без жертв. Постраждала і будівля однієї з розташованих поруч шкіл», - повідомив голова ОВА.

При цьому, інше загоряння після влучання російського снаряда сталося в багатоповерхівці поруч. У будівлі вигоріли 3 квартири на 5-му поверсі.

Також зазначається, що за ніч були зруйновані два будинки в Лисичанську і Комишувасі-1.

Водночас, Гайдай повідомив про бойову ситуацію на фронті в Луганській та Донецькій областях, де за добу військові ЗСУ відбили 8 ворожих атак, знищивши 4 танки, 8 одиниць броньованої та 7 - автомобільної техніки противника.

«Підрозділи ПВО збили один літак, один вертоліт, чотири безпілотних літальних апарата та три крилатих ракети ворога», - розповів він.

Напередодні радник голови Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував два тижні важких боїв на Донбасі. Він зазначив, що їхня доля визначить другу фазу війни.

Нагадаємо, що російські окупанти спровокували в Рубіжному нову хімічну атаку. У суботу, 9 квітня, ворожий снаряд влучив у цистерну з азотною кислотою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: