Україна підготувала пропозиції для шостого пакету санкцій ЄС проти рф

Читать на русском
В Офісі президента України Володимира Зеленського напрацювали пропозиції для шостого пакету санкцій Євросоюзу проти росії.
president.gov.ua

В Офісі президента України Володимира Зеленського напрацювали пропозиції для шостого пакету санкцій Євросоюзу проти росії.

Про це повідомляє пресслужба президента.

Сьогодні, 10 квітня, Зеленський провів селекторну нараду щодо забезпечення сил безпеки і оборони і готовності до виконання бойових завдань.

«Учасники обговорили необхідні дипломатичні зусилля для нарощування поставок озброєнь і посилення санкційного тиску на росію», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що під час наради було обговорено прогнозований вплив 5-го пакету санкцій Європейського союзу щодо рф і напрацьовано пропозиції від України для 6-го пакету. Зміст цих пропозицій не уточнюють.

Нагадаємо, Європейський союз затвердив новий санкційний пакет проти росії. Заходами впливу на агресора стануть вугільне ембарго і транспортна блокада росії.

Також повідомляли, що президент США Джо Байден підписав два законопроекти, якими запроваджуються додаткові санкції щодо росії та Білорусі за агресію проти України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: