Російська армія перегруповується та націлена на Харків – Буданов

Читать на русском
Російські війська підтягують додаткові резерви до Білгорода, але за Харків, швидше за все, візьмуться тільки якщо зможуть захопити Маріуполь
Кирило БудановFacebook

** На сході України зберігається напружена ситуація на харківському напрямку. Російські війська перегруповуються і, судячи з усього, все ж націлені на атаку Харкова.**

Про це розповів начальник військової розвідки України Кирило Буданов у коментарі американському телеканалу CNN.

«Вони перегруповуються в бік Ізюму через Бєлгород. Рухаються через Білгород. Вони вводять додаткові війська в Бєлгород, щоб компенсувати свої втрати в Україні... Вони планують наступати в першу чергу на Харків. Вони спробують добити місто Маріуполь і тільки після цього можуть спробувати ініціативно наступати на Київ» - сказав він.

Нагадаємо, 4 квітня в Міноборони заявили, що російські окупанти готуються до захоплення міста Харків, також ворог має намір оточити українські сили ООС.

Мер Харкова Ігор Терехов на тлі повідомлень у ЗМІ про можливі плани російських військових знову спробувати захопити місто записав звернення до харків'ян. Також він заявив, що Харків добре озброєний і готовий до оборони міста - зараз потреби в централізованій евакуації немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: