Обстріл у Харкові: за добу ще 15 постраждалих, пошкоджено газопровід

Читать на русском
За добу російські окупаційні війська завдали близько 48 ударів із артилерії, мінометів, танків та РСЗВ по районах Харкова.
t.me/truexanewsua

Російські війська продовжують обстрілювати Харків та область. Минулої доби ще 15 людей постраждали, а вночі окупанти пошкодили газопровід.

Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синєгубов у Telegram.

Ніким, нічим, та неможливо: Арестович прокоментував ймовірність взяття військами рф ХарковаОднак він не виключив, що Харків, як і раніше, будуть бомбити та обстрілювати. Місто намагатимуться оточити та блокувати

«Минулої доби російські окупаційні війська завдали близько 48 ударів з артилерії, мінометів, танків і РСЗВ по районах Салтівки, П'ятихаток, Олексіївки, центру міста, в Дергачах. Станом на зараз у Харкові та районі – 15 постраждалих», - написав Синегубов.

Він також розповів, що «вночі внаслідок обстрілу окупантів було суттєво пошкоджено газопровід». За його словами, на місці працюють аварійні бригади та намагаються ліквідувати наслідки.

Синегубов додав, що евакуація з Барвінкового та Лозової триває.

Нагадаємо, напередодні у Харкові зафіксували близько 50 ворожих обстрілів за добу. У Балаклії в результаті обстрілу загинули троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: