Ситуація на Харківщині: майже 50 обстрілів за добу, є жертви

Читать на русском
Російські військові за добу близько 50 разів обстріляли Харків та область із РСЗВ, артилерії та мінометів. Є жертви.
livekharkov

Російські військові за добу близько 50 разів обстріляли Харківську область із РСЗВ, артилерії та мінометів. Є жертви серед мирного населення.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синегубов у Telegram вранці, 7 квітня.

Ніким, нічим, та неможливо: Арестович прокоментував ймовірність взяття військами рф ХарковаОднак він не виключив, що Харків, як і раніше, будуть бомбити та обстрілювати. Місто намагатимуться оточити та блокувати

За його словами, окупанти продовжують чинити тиск на мирне населення Харкова та знищувати громадянську інфраструктуру. За добу ворог завдав 48 ударів із РСЗВ, артилерії та мінометів.

Внаслідок вчорашнього артилерійського обстрілу в Балаклії загинули троє людей, багато будинків зруйновано.

Також пізно ввечері 6 квітня окупанти знову вдарили ракетами по Лозовій, постраждалих немає. Синегубов нагадав про евакуацію в Лозовій та Барвінковому. Вже виїхало 15 тисяч громадян.

За словами голови ОДА, зараз війська Росії концентруються на східному напрямку від Харкова.

«Ми знаємо про всі маневри та скупчення сил в Ізюмському, Куп'янському напрямках, де росіяни використовують залізницю. Наші Збройні сили завжди готові до оборони та тримають позиції!», - додав він.

Нагадаємо, у Міноборони попередили, що у планах російських військових може бути нова атака на Харків. Мер міста Ігор Терехов, а також радник голови ОПУ Олексій Арестович заявив, що взяти Харків зараз – неможливе військове завдання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: