Всі російські літаки, що летять в Придністров'ї, будуть знищуватися – ППО ЗСУ

Читать на русском
Будь-який російський літак, який спробує перетнути український повітряний простір з метою потрапити на окуповані території Молдови, буде знищений
Ілюстративне фотоFacebook

** Протиповітряна оборона Збройних сил України готова знищувати будь-які військові літаки росії, які спробують пролетіти на територію невизнаної так званої «Придністровської Молдавської Республіки» (ПМР, окуповані росією території Молдови).**

Про це заявив начальник управління зі зв'язків з громадськістю Збройних сил України полковник Богдан Сеник, повідомляє Укрінформ.

«Українські сили ППО збиватимуть військові та військово-транспортні літаки зс рф над територією України у разі спроб перекинути їх у Тирасполь» - запевнив військовослужбовець.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Нагадаємо, 2 квітня генеральний штаб ЗСУ окупанти відводять війська на окремих напрямках, ймовірно, для подальшого наступу на Слобожанському, Донецькому та Луганському напрямках. Разом з тим російські загарбники почали передислокацію військ у Придністров'ї. 6 квітня стало відомо, що раніше покинутий військовий аеродром біля Тирасполя готується до прийому літаків.

15 березня Парламентська асамблея Ради Європи одноголосно прийняла поправку про те, що Придністров'я є територією, яка знаходиться під окупацією росії.

Придністров'я - це територія Молдови. З 1992 року в результаті спровокованої рф громадянської війни в Придністров'ї розташовується так звана «Придністровська Молдавська Республіка» (ПМР). На території ПМР знаходиться контингент російських військ, які виступають в якості «миротворців» і нібито захищають російськомовне населення (213 тисяч жителів ПМР мають російські паспорти). Насправді ПМР є російським плацдармом, який створює загрозу Україні, Молдові та Румунії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: