США передають Україні розвідувальні дані по Донбасу – Пентагон

Читать на русском
Передачу розвідувальної інформації від США для ЗСУ публічно підтвердив міністр оборони США Ллойд Остін
ПентагонВікіпедія

Пентагон, зважаючи на прийдешній наступ армії росії на український Донбас, передає Збройним силам України всі розвідувальні дані, які належать до цього напрямку.

Про це повідомляє американський телеканал CNN.

«Ми продовжуємо надавати корисну інформацію та розвідувальні дані Збройним силам України в їх боротьбі. Оскільки бої все більше переміщаються в бік Донбасу, ми будемо коригувати наш інформаційний контент і потік в залежності від обставин» - розповів телеканалу один з чиновників Пентагону.

Пізніше передачу розвідувальної інформації від США для ЗСУ публічно підтвердив міністр оборони США Ллойд Остін. Про таку співпрацю він сказав під час засідання Комітету Сенату з питань збройних сил.

Нагадаємо, Сенат США ввечері 6 квітня прийняв закон, щоб відродити програму часів Другої світової війни, яка дозволить Джо Байдену більш ефективно відправляти зброю та іншу допомогу Україні в умовах війни з росією.

Раніше в США підтвердили, що росія переглядає свої військові цілі, щоб зосередити наступальні операції на Сході та півдні України, а не атакувати більшу частину країни. Війна, ймовірно, затягнеться на «місяці або довше».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: