Доба на Донбасі: сили ООС відбили дев'ять атак російських загарбників

Читать на русском
Також підрозділи протиповітряної оборони на Сході України збили два російські літаки, крилату ракету та безпілотний літальний апарат ворога.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

У зоні проведення операції Об'єднаних сил українські захисники протягом за минулу добу, 6 квітня, успішно відбили 9 атак російських загарбників.

Про це прес-служба ООС повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що військовослужбовці Об’єднаних сил сьогодні знищили 6 російських танків, 5 одиниць броньованої та 6 одиниць автомобільної техніки, а також 4 артилерійські системи противника.

Окупанти замітають сліди злочинів: у Маріуполі запрацювали мобільні крематорії – міськрадаРосійські окупанти у Маріуполі почали спалювати у мобільних крематоріях тіла вбитих мирних громадян, повідомляє міськрада.

Повідомляється також, що підрозділи протиповітряної оборони на Сході України збили два російські літаки, крилату ракету та безпілотний літальний апарат ворога.

«Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 9 атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам», - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що російські війська з 24 лютого по 6 квітня втратили близько 18,6 тисячі осіб. Серед втрат ворога також 684 танки, 1861 бойова броньована машина, 332 артилерійські системи, 107 реактивних систем залпового вогню, 55 засобів протиповітряної оборони та інша техніка.

Нагадаємо, що у частині Донецької області, яка підконтрольна Україні, жертвами обстрілів російських окупантів стали майже 150 людей, поранено близько 600. Також знищено понад 66 тисяч житлових будинків.

Також нагадаємо, що сьогодні мешканців Вугледару обстріляли під час отримання гумдопомоги, є жертви.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: