Кожен третій воював у Сирії: ЗМІ ідентифікували військових, які чинили звірства у Бучі

Читать на русском
Кожен третій військовий однієї із бригад, яка окупувала населені пункти під Києвом, воював у Сирії.

У середньому кожен третій російський військовий із 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту ВМФ росії воював у Сирії на боці режиму Асада. Саме представники цієї бригади окупували Бучу, Ірпінь та Гостомель, де чинили злочини проти мирного населення.

Про це повідомляє «Слідство.Інфо».

Війна росії в Україні заснована на тактиці, яку вона використовувала в Сирії – WPМетоди ведення війни в Україні нагадують тактику, яку росія використовувала у Сирії. Особливо це стосується блокади міст. Ситуація у Маріуполі вже багатьом нагадує Алеппо.

Журналісти видання опрацювали списки 155 Тихоокеанської бригади, раніше опубліковані Головним управлінням розвідки Міноборони України.

У цих списках є імена та персональні дані 82 російських військових із цього військового формування. Щонайменше 24 з них були учасниками війни в Сирії, де росія підтримувала режим Асада. Отже, це у середньому кожен третій морський піхотинець Тихоокеанського флоту РФ.

Інші окупанти були надто молоді, щоб брати участь у сирійській війні. Значна кількість військових зі складу цієї бригади, чиї імена є у списку, народилися у 1998-2002 роках. Тобто зараз їм 20-25 років.

Нагадаємо, за даними української розвідки, російські військові, які чинили масові вбивства та тортури мирного населення у Бучі, знову будуть повернуті до України своїм командуванням.

Раніше радник керівника ОПУ Олексія Арестович опублікував перелік російських військових частин, які брали активну участь у військових злочинах на території Бучі, Гостомелю, Ірпені та інших населених пунктах Київської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: