Іноземне судно тоне у порту Маріуполя: екіпажу надали допомогу «азовці»

Читать на русском
Бійці Азова надали допомогу екіпажу судна під прапором Домініканської Республіки, яке обстріляли російські окупанти в Маріуполі.
facebook.com/DPSUkraine

Бійці полку «Азов» надали допомогу екіпажу судна під прапором Домініканської Республіки, яке обстріляли російські окупанти в морському порту Маріуполя.

Про це повідомив полк «Азов»–Маріуполь у Telegram.

Туреччина морем через Бердянськ готова вивезти поранених та загиблих у Маріуполі – ЗеленськийТуреччина згодна вивезти поранених та загиблих у Маріуполі, але лише з порту у Бердянську. До самого Маріуполя підібратися неможливо.

«Ворожнім вогнем російських військ з моря обстріляно цивільне судно під прапором Домініканської Республіки, що було біля одного з причалів. Один із членів екіпажу був поранений, допомогу екіпажу та постраждалому надали бійці полку «Азов». Внаслідок обстрілу судно спалахнуло і тоне, у той час, як ворог продовжує обстріл, унеможливлюючи гасіння пожежі», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили азовці, у заблокованому маріупольському порту також знаходяться два судна з Мальти та судно з Ямайки та Ліберії.

«На одному із судів є громадяни Туреччини», - додали в «Азові».

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в морському порту Маріуполя тоне обстріляне російськими окупантами цивільне судно під прапором Домініканської Республіки, одного члена екіпажу поранено.

Напередодні президент Володимир Зеленський розповів про ситуацію із порятунком Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: