У порту Маріуполя тоне обстріляне військовими рф іноземне судно

Читать на русском
У порту Маріуполя зараз тоне корабель під прапором Домініканської Республіки після обстрілу росії.
facebook.com/DPSUkraine

У морському порту Маріуполя тоне обстріляне російськими окупантами цивільне судно під прапором Домініканської Республіки, одного члена екіпажу поранено.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України.

Зеленський розповів про ситуацію із порятунком МаріуполяЗеленський визнав ситуацію в Маріуполі однією з найскладніших. Але є шанс, що найближчим часом вона зміниться.

«Вночі, під час чергового обстрілу з моря багатостраждального Маріуполя, ворог потрапив у цивільне судно під прапором Домініканської Республіки, яке було біля одного з причалів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили, внаслідок обстрілу спалахнуло машинне відділення судна. Один член екіпажу отримав поранення.

Капітан на міжнародному каналі морської безпеки раніше подав сигнал SOS та повідомив: «Увага! Увага! Судно під прапором Домініканської Республіки було жорстоко розгромлено, все розгромлено, місток - розгромлено. Пожежа у машинному. Є поранені».

Через пробоїни судно почало тонути, водночас пожежа охоплювала все більшу площу. Морські прикордонники оперативно надали допомогу пораненому та евакуювали екіпаж у безпечне місце.

Наразі на судні триває пожежа, вона поступово йде під воду. Через постійні обстріли неможливо провести рятувальну операцію.

Нагадаємо, окупанти продовжують блокувати Маріуполь. Радник голови ОПУ Олексій Арестович заявив, що росіяни спробують оточити ЗСУ у зоні ООС та взяти Маріуполь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: