У поліції розповіли, скільки боєприпасів уже знешкодили у Києві та області

Читать на русском
Поліція та рятувальники вилучили та знешкодили у Києві та області понад 10 тисяч боєприпасів, а також дрон-камікадзе.

Експерти Національної поліції та ДСНС вилучили та знешкодили у Києві та області понад 10 тисяч боєприпасів, а також дрон-камікадзе.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у п'ятницю, 1 квітня.

Російські окупанти замінували територію кондитерської фабрики в БучіРосійські окупаційні війська на території кондитерської фабрики у місті неподалік столиці розставили міни та інші вибухові пристрої.

«Лише на території Києва та Київської області профільні фахівці Нацполіції спільно з колегами з ДСНС вилучили та знищили близько 10 тисяч боєприпасів різного виду. Серед них – тактичні ракети, що не здетонували, авіаційні бомби, велика кількість артилерійських боєприпасів і ручних гранат», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Нацполіції, в одному з районів столиці виявлено та знешкоджено дрон-камікадзе окупантів, який був у бойовій готовності.

«Вибухотехніки поліції майстерно вивели небезпечний апарат з ладу, вилучивши бойові частини. Нерозірвані боєприпаси спеціалісти контрольовано знищують у спеціально відведених місцях», – розповіли силовики.

У поліції нагадали, що громадяни не повинні намагатись самі ліквідувати снаряди.

Нагадаємо, цього тижня ЗСУ звільнили від окупантів Ірпінь Київської області. При цьому він попередив, що до міста можна повернутися не раніше, ніж за місяць.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: