Окупанти завдали ракетного удару по Василькову на Київщині

Читать на русском
В неділю, 3 квітня, російські окупанти відкрили ракетний вогонь по Васильківу. Відомо про постраждалих серед цивільного населення.
rivne1.tv

В неділю, 3 квітня, російські окупанти відкрили ракетний вогонь по Васильківу. Відомо про постраждалих серед цивільного населення.

Про це повідомляє пресслужба Повітряного командування «Центр».

Відомо, що цю територію окупанти обстріляли вже місяць тому. Тоді майже всі приміщення згоріли від ракетного удару. Сьогодні вони знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована.

Частину ракет вдалося збити системи ППО. Також на обстріляній території був розташований навчальний центр і цивільний коледж, який цивільні почали відновлювати після пожежі.

«Але російські окупанти підступно стріляють, не полишаючи практику залякування мирного населення, адже на територію куди прилетіла ракета, наводили порядок на вулиці і будівлях працівники закладу», – йдеться у повідомленні.

Декілька працівників отримали пораненні й були госпіталізовані. Один з них перебуває в критичному стані. Наразі рятувальники розбирають завали й шукають інших людей.

Нагадаємо, у неділю, 3 квітня, російські війська знову завдали кілька ракетних ударів по Миколаєву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: