На Львівщині стався викид газу, інформацію про вибух під час повітряної тривоги спростували

Читать на русском
Під час скидання суміжних газів було чути звук, схожий на вибух. Також сталося часткове загоряння. Ці події збіглися з повідомленням про повітряну тривогу.
Ілюстративне фото

Голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що в одному з населених пунктів Львівської області працівники газодобувної вежі здійснили контрольований викид суміжних газів. Місцеві жителі сприйняли його за вибух ракети, оскільки викид стався під час повітряної тривоги.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу голови Львівської ОВА.

Зазначається, що під час скидання суміжних газів було чути звук, схожий на вибух. Також сталося часткове загоряння. Ці події збіглися з повідомленням про повітряну тривогу. З працівниками вежі провели профілактичну бесіду.

36 доба війни — Генштаб ЗСУ опублікував зведенняУ Генеральному штабі ЗСУ розповіли про оперативну обстановку на фронтах станом на закінчення 36-ої доби протистояння російському вторгненню.

Варто зазначити, що вдень у четвер, 31 березня, російські окупанти влучили ракетним ударом неподалік центру Харкова. Було зафіксовано інтенсивний артилерійський обстріл районів Харкова. Наразі дані про постраждалих уточнюються.

При цьому, наразі тривають бої за Ізюм, у цьому напрямку Збройні Сили тримають позиції.

Напередодні українська армія збила дві російські ракети у Львівській області.

Нагадаємо, що кількість жертв внаслідок влучення ракети в будівлю Миколаївської обласної адміністрації зросла до 15.

Раніше російські окупанти завдали ракетного удару по аеродрому на Хмельниччині. Окупаційні війська здійснили обстріл авіаційної інфраструктури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: