Сьогодні останній день для подання заявки на 6500 гривень допомоги

Читать на русском
У четвер, 31 березня, спливає термін подання заявок на отримання 6500 гривень за програмою єПідтримка.

У четвер, 31 березня, спливає термін подання заявок на отримання 6500 гривень за програмою «єПідтримка».

Про це сказано у постанові уряду від 26 березня 2022 р. №367

Виплата за березень внутрішнім переселенцям: коли потрібно зареєструватися у квітніВ Україні внутрішньо переміщені особи зможуть отримати компенсацію за березень, якщо зареєструються до 14 квітня.

Щоб подати заявку, потрібно авторизуватися в Дії на смартфоні, перейти до розділу «Послуги», вибрати послугу «єПідтримка» та натиснути «Отримати допомогу».

Гроші повинні надійти на картку єПідтримк протягом 10 днів.

Хто може отримати 6500 гривень

Програма єПідтримка доступна для ФОП усіх груп та найманих працівників, за яких сплачується ЄСВ, крім працівників бюджетних установ, фондів загальнодержавного страхування та державної служби.

До програми включено: Волинська область, Дніпропетровська область, Донецька область, Житомирська область, Запорізька область, Київська область, Київ, Луганська область, Миколаївська область, Одеська область, Сумська область, Харківська область, Херсонська область, Чернігівська область.

Зазначимо, станом на 27 березня подали заявки 4 млн. українців, вже отримали гроші 2,7 млн. осіб. Усього виплачено з бюджету 17,9 млрд гривень.

Нагадаємо, з 22 березня українці почали отримувати перші виплати за 6500 гривень. Крім того, українці тепер можуть через Дію повідомити про пошкоджене майно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: