Українці почали отримувати перші виплати по 6500 гривень

Читать на русском
В Україні почали виплачувати 6500 гривень еПідтримки, їх отримало вже майже 500 тисяч українців.

З учорашнього дня, 21 березня, в Україні почали виплачувати 6500 гривень «еПідтримки», їх отримало вже майже 500 тисяч українців.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Гроші, робота, житло: як уряд допомагатиме переселенцямПереселенцям в Україні виплачуватимуть щомісячну допомогу. Також розпочинають програму працевлаштування.

«З вчорашнього дня розпочалися виплати 6500 грн підтримки, їх отримали майже 500 тисяч українців. Першими отримають засоби підтримки ті, хто першого дня подав заявку в «Дії», - йдеться в повідомленні.

З початку запуску послуги вже надійшло майже 4 млн заявок на «підтримку». Програма розрахована на людей із населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.

Українцям нагадали, як отримати 6500 грн.

  • відкрийте спеціальну картку в одному з банків-партнерів, якщо у вас її досі немає;

  • зайдіть у «Дію» та натисніть - Послуги - еПідтримка - Отримати допомогу.

«Нагадуємо, що кошти можна витрачати без обмежень і навіть знімати у банкоматах чи переводити на інші картки. Зверніть увагу: оповіщення щодо зарахування коштів підтримки ви отримаєте від вашого банку. Воно не містить жодних посилань, а лише текстову інформацію», - зазначається у повідомленні.

Якщо отримаєте SMS-повідомлення від сторонніх відправників із проханням перейти за посиланням для отримання еПідтримки – не відкривайте його. Це шахрайство.

Нагадаємо, у Кабміні розповіли, як вирішили підтримати бізнес на умовах війни.

Також повідомлялося, що у «Дії» можна подати заявку на статус безробітного та отримати допомогу переселенцям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: