Військово-політичне керівництво рф почало активне з'ясування відносин між собою – Данілов

Читать на русском
Після всього, що сталося в Україні, окупанти будуть переформовуватися і переформатуватися. Це не означає, що загроза пропала і росіяни, умовно кажучи, викинули білий прапор
Олексій Даніловrnbo.gov.ua

Всередині російського військового і політичного керівництва почалася гризня і з'ясування відносин через стан справ у війні проти України.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі інформаційного телемарафону.

З кожним тижнем війни ризик повалення путіна спецслужбами росії зростає – The TimesУ росії через війну проти України зростає невдоволення у спецслужбах. З кожним тижнем ризик перевороту та повалення путіна збільшується.

«Зараз відбувається з'ясування відносин всередині військово-політичного керівництва Російської Федерації. Зараз там досить напружена ситуація, всі доводять, що не вони винні в тому, що за чотири дні не взяли Київ, як вони рапортували перед своїм фюрером. Зараз там є звільнення частини генералів, а іншу частину наші Збройні сили звільняють вантажем «200» - сказав він.

Данилов вважає, що після всього, що сталося в Україні, окупанти будуть переформовуватися і переформатуватися. Це не означає, що загроза пропала і росіяни, умовно кажучи, викинули білий прапор, зовсім немає. Однак перемога все одно буде за Україною, тому що добро завжди перемагає, а Україна і є це добро.

Нагадаємо, деякі російські ЗМІ звернули увагу, що Сергій Шойгу Востаннє з'являвся на публіці 11 березня.

Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк зазначив також, що у федеральних ефірах росії не з'являється глава Генштабу Валерій Герасимов та інші ключові фігури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: