Просування російських військ сповільнилося через проблеми з логістикою та спротив – Міноборони Британії

Читать на русском
Просування російських військ в Україні сповільнилося, але головна мета РФ у цій війні все ще захоплення Києва, кажуть у Міноборони Британії.
greatbritishmag.co.uk

Просування російської армії в Україні тимчасово сповільнилося – ймовірно, через проблеми з логістикою та сильний спротив ЗСУ.

Про це заявили у Міністерстві оборони Великої Британії.

«Швидкість російського наступу тимчасово сповільнилася, ймовірно, внаслідок гострих логістичних труднощів та сильного опору України», – йдеться у повідомленні міністерства.

США, Євросоюз та Британія ввели санкції проти Путіна, Лаврова та Радбезу РосіїТаким чином, всі фінансові активи Путіна і Лаврова в ЄС і у Великобританії, якщо вони ще є, будуть заморожені

Крім того, у британському Міноборони підтвердили, що захоплення Києва залишається головною метою Росії у цій війні: «Російські сили обходять основні українські населені пункти, залишаючи сили для їхнього оточення та ізоляції. У нічних зіткненнях у Києві, ймовірно, брала участь обмежена кількість заздалегідь розміщених російських груп. Захоплення Києва залишається головною воєнною метою Росії».

Нагадаємо, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що, за його оцінками, Росія втратила понад 450 військовослужбовців протягом першого дня вторгнення в Україну.

24 лютого прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон оголосив про нові додаткові санкції проти Росії у відповідь на напад на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: