Російські окупанти намагаються прорвати оборону Києва з двох напрямків – Генштаб

Читать на русском
Повітряні сили ЗСУ за добу знищили чотири літаки, вертоліт, два безпілотники та дві крилаті ракети.

Російські окупанти намагаються прорвати оборону Києва з північного заходу та сходу з метою взяття під контроль ключових автошляхів та населених пунктів.

Про це повідомили у Генштабі.

Станом на ранок триває оборонна операція на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямах.

Тривають оборонні бої у районах населених пунктів Топольське, Кам'янка, Суха Кам'янка.

У росії змінили риторику щодо вторгнення в УкраїнуКомандування генштабу збройних сил росії змінило риторику щодо цілей повномасштабного вторгнення в України. Окупантів готують до менш грандіозних перемог.

Українські військові ефективно стримують просування супротивника за напрямками населених пунктів Гуляйполе та Запоріжжя. На Авдіївському напрямку ЗСУ відбивають штурмові дії окупантів у районі населеного пункту Верхньоторецьке.

На Волинському та Сіверському напрямках продовжується ведення оборонних операцій, виконання інших завдань у певних операційних районах. Обстановка контрольована, суттєвих змін не зазнала.

На півдні українські військові обороняють Кривий Ріг, Запоріжжя та Миколаїв. У певних районах триває проведення стабілізаційної операції та виконання завдань територіальної оборони.

На Донецькому та Луганському напрямках за добу було 5 атак ворога. Українськими воїнами знищено два танки, бойову машину піхоти та один автомобіль. Також противник мав втрати у живій силі.

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили чотири літаки, вертоліт, два безпілотники та дві крилаті ракети.

Нагадаємо, раніше радник керівника ОПУ Олексій Арестович назвав три головні завдання окупантів на фронті в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: