Російський президент путін не збирається йти на компроміси по Україні – Reuters

Читать на русском
Незважаючи на пропозиції США до росії завершити війну і деяким чином зберегти обличчя, путін категорично не планує йти на якісь компроміси
володимир путінEPA - European Pressphoto Agency

Російський президент володимир путін, судячи з усього, не збирається йти на якісь компроміси заради припинення війни на території України.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters з посиланням на високопоставленого американського чиновника Державного департаменту США.

«Все, що я бачу - це те, що зараз він не бажає йти на компроміс» - коротко пояснило агентству джерело, даючи коментар на умовах анонімності.

Чиновник додав, що зараз навіть не візьметься спрогнозувати, як далеко можуть зайти США, пропонуючи Росії обхідні шляхи для якнайшвидшого завершення війни в Україні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що україно-російські переговори в Туреччині можуть початися у вівторок, 29 березня, а не 28 березня ввечері – як анонсувалося раніше.

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні в ніч на понеділок висловився про майбутні переговори: «Gопереду новий раунд переговорів, тому що ми шукаємо миру. Наші пріоритети відомі. Суверенітет і територіальна цілісність України не піддаються сумніву. Дієві гарантії безпеки для нашої держави обов'язкові. Очевидна і наша мета - мир і якнайшвидше відновлення нормального життя в Україні».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: