Сили тероборони звільнили від окупантів два села під Мелітополем

Читать на русском
У Мелітопольському батальйоні тероборони зазначають, що окупанти тепер почуваються дуже некомфортно не лише на лінії фронту, а й за нею.

Внаслідок успішної наступальної операції силами Мелітопольського батальйону територіальної оборони разом з іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю 27 березня було повністю звільнено від російських окупантів села Полтавка та Малинівка на схід від міста Гуляйполе.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«За інформацією Запорізької окремої бригади територіальної оборони, наші бійці знешкодили понад 80 одиниць живої сили ворога, кілька одиниць бронетехніки, захопили документи та зброю мотострілецького підрозділу РФ», - йдеться у повідомленні.

У Мелітопольському батальйоні тероборони зазначають, що окупанти тепер «почуваються дуже некомфортно» не лише на лінії фронту, а й за нею.

«Захисники налаштовані нещадно знищувати окупантів, особливо після злочинів, скоєних російською армією проти місцевого населення області», - йдеться у повідомленні.

Інформацію підтверджують супутникові зйомки NASA, зазначає американський телеканал CNN.

Також, за словами речника Запорізької ОВА, полковника ЗСУ Івана Арєф’єва, протягом ночі та зранку на території Запорізької області ЗСУ відбили атаки військ рф.

«Угруповання Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжує ведення оборонної операції. Протягом цієї ночі і ранку було успішно відбито атаки ворога - наші воїни завдають суттєвих втрат російським окупантам, а противник продовжує втрачати живу силу та техніку», - зазначив Арєф’єв.

Нагадаємо, що раніше на Сумщині звільнили від російських загарбників місто Тростянець.

Також Генштаб ЗСУ опублікував зведення станом на ранок неділі, 27 березня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: