У МЗС України відповіли на заяви ватажка «ЛНР» щодо «референдуму»

Читать на русском
У МЗС України відреагували на слова ватажка так званої ЛНР Леоніда Пасічника щодо проведення референдуму за входження територій до складу росії.
twitter.com/olegnikolenko

У Міністерстві закордонних справ України відреагували на слова ватажка так званої ЛНР Леоніда Пасічника про проведення «референдуму» за входження територій до складу росії.

Позицію озвучив речник МЗС України Олег Ніколенко, передає «Радіо Свобода».

Ізоляція від усього світу: Зеленський заявив, що РФ перетворюється на аналог фейкових «Л/ДНР»На тлі нападу на Україну керівництво РФ перетворює свою державу на ізольовану від усього світу зону, де пануватимуть бідність і насильство.

«РФ не залишає спроб підірвати суверенітет та територіальну цілісність України. Будь-які фейкові референдуми на тимчасово окупованих територіях є юридично нікчемними і без правових наслідків. Жодна країна світу не визнає насильницької зміни міжнародно визнаних кордонів нашої держави», - заявив він.

Ніколенко підкреслив, що Росія отримає ще більш рішучу відповідь міжнародної спільноти, яка «прискорить її падіння у прірві глобальної ізоляції».

Нагадаємо, Пасічник заявив, що «референдум про входження Донбасу до складу росії» може відбутися на окупованій території Луганської області найближчим часом.

Також повідомлялося, що росія проводить примусову мобілізацію в ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: