В ОРДЛО підвищують мобілізаційний вік – розвідка

Читать на русском
На окупованій території Донецької області мобілізаційний вік підняли з 55 до 65 років. На Луганщині активно мобілізують студентів.

На тимчасово окупованій території на Донеччині проходить чергова хвиля «мобілізації». Для збільшення кількості потенційних «призовників» окупанти підняли мобілізаційний вік із 55 до 65 років.

Про це повідомляє розвідка Міноборони України.

На окупованих територіях Луганської області також оголошено мобілізацію місцевого населення. Там до лав армії активно залучають студентів. Зокрема всіх учнів Луганського залізничного технікуму офіційно викликають до навчального закладу для проведення реєстрації. Тим, кому вже виповнилося 18 років, особисто дзвонить директор училища. Аналогічна ситуація у Луганському медичному університеті.

За даними розвідки, «мобілізовані» до складу 1-го армійського корпусу окупаційних військ відрізняються вкрай низьким морально-психологічним станом і мають застаріле спорядження.

Також серед особового складу поширюються чутки та панічні настрої, спричинені великими втратами: на окуповані території постійно прибувають тяжкопоранені та вантажі з тілами.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України розповідали, що окупанти використовують мобілізованих з ОРДЛО для визначення українських позицій, найманці зазнають великих втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: