Боррель назвав визнання «ДНР» та «ЛНР» порушенням територіальної цілісності України

Читать на русском
Очільники Єврокомісії та Євроради назвали визнання РФ незалежності «ДНР» та «ЛНР» порушенням міжнародного права та територіальної цілісності України.
РИА Новости

Очільники Єврокомісії та Євроради назвали визнання РФ незалежності «ДНР» та «ЛНР» порушенням міжнародного права та територіальної цілісності України.

Про це повідомив у Twitter верховний представник Євросоюзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель.

«Абхазький сценарій»: політолог пояснив, що станеться в разі визнання РФ фейкових республікЯкщо Путін визнає самопроголошені республіки ОРДЛО, Росія автоматично відмовиться від виконання Мінських угод – заявив політолог Валентин Гладких. На його погляд, такий розвиток подій відкриє двері для реалізації абхазького сценарію в Україні.

Нагадаємо, у понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін ухвалив рішення про визнання самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» на Донбасі.

Як повідомлялося, сьогодні президент РФ Володимир Путін провів засідання Ради безпеки Росії. На ньому зокрема обговорювали — визнавати чи не визнавати самопроголошені «ДНР» та «ЛНР». Наприкінці засідання Путін пообіцяв, що ухвалить рішення щодо цього питання сьогодні.

Нагадаємо, 15 лютого Держдума ухвалила постанову про негайне направлення президенту РФ звернення парламентаріїв про необхідність визнання самопроголошених «ДНР» и «ЛНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: