На Сумщині йдуть запеклі бої, ЗСУ перемагають – ОДА

Читать на русском
На Сумщині точаться важкі бої між окупантами та українською армією. ЗСУ здобувають перемогу.
facebook.com/GeneralStaff.ua

На Сумщині точаться важкі бої між окупантами та українською армією. ЗСУ здобувають перемогу, тому ймовірно дуже скоро можна буде говорити про звільнення деяких громад регіону від загарбників.

Про це заявив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у своєму відеозверненні у суботу, 26 березня.

Окупанти в більшості напрямків не мають можливості продовжити наступ, – АрестовичФронт майже завмер. Російські окупанти в більшості напрямків не мають можливості продовжити наступ. Вони зіткнулися з браком ресурсів.

«Ідуть бої. Йдуть запеклі бої. Але це переможні бої, і я впевнений, що дуже скоро ми зможемо сказати, що звільнили деякі громади Сумської області», - сказав Живицький.

Голова ОВА уточнив, що бої тривають у Сумському, Охтирському та Конотопському районах. Тривають також бої у Тростянецькій громаді.

«Це дуже важливий момент. Дуже важливий нюанс, яким нам не можна сьогодні в жодному разі зашкодити тим діям і тій роботі, яку ведуть і Збройні сили, і Територіальна оборона, і спецслужби наші… Не повідомляйте інформацію, яка не перевірена та не погоджена з обласною військовою адміністрацією», - наголосив глава ОВА.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 31 добу війни. Раніше повідомлялося, що Рада посилила покарання за зйомку пересування техніки ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: