У росії призначили наступними цілями для війни Польщу, Молдову, Казахстан і країни Балтії

Читать на русском
Судячи з войовничої риторики, москва безумовно бажає європейської крові, оскільки української їй, мабуть, буде мало
Депутат від КПРФ Савостьяновsavostyanov.ru

Як і передбачалося, росія безумовно не збирається зупинятися на Україні. Так, деякі російські політики вже відверто заявляють, що після України російські війська підуть далі в Європу, і навіть прилюдно оголошують список майбутніх цілей для агресії.

Про це написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у своєму Twitter.

Він навів приклад заяви депутата мосміськдуми від партії кпрф Сергія Савостьянова. Савостьянов 25 березня закликав не зупинятися на Україні та обрати наступними об'єктами чергової «спеціальної військової операції» Польщу, Молдову, Казахстан і країни Балтії - Литву, Латвію та Естонію. На його думку, це нібито має повністю завершити процес «забезпечення безпеки рф».

Час до перемоги: прогнози та сценарії закінчення війни в Україні21 день Україна протистоїть у повномасштабній загарбницькій війні з боку росії. Плани ворога пішли шкереберть, проте він досі не припиняє атак. Як довго доведеться воювати українцям до перемоги - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Подоляк констатував, що москва безумовно бажає європейської крові, оскільки української їй, по всій видимості, буде мало.

«РФ, судячи з усього, повномасштабно атакує Польщу, країни Балтії та Казахстан в рамках глобальної військової спецоперації з ... демілітаризації та денацифікації. Про це офіційно заявив російський депутат Савостьянов. Все тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни» - написав він.

Нагадаємо, останнім часом армія російської федерації намагається вести штурмові дії на окремих напрямках, проте ЗСУ дають їм гідну відсіч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: