У ЗСУ повідомили, скільки за добу було збито ворожої авіації

Читать на русском
За минулу добу противник зменшив авіаційну активність в українському небі, наростивши присутність безпілотних літальних апаратів.
фото: Варіант

Протягом четверга, 24 березня, загарбники робили акцент на застосуванні безпілотників у повітряному просторі нашої країни для ведення розвідки. Основною причинию є те, що російські окупанти продовжують втрачати свою авіацію в Україні.

Про це повідомляє Служба зі зв'язків з громадськістю Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Зазначається, що за минулу добу противник зменшив авіаційну активність в українському небі, наростивши присутність безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня та інших, для ведення повітряної розвідки.

«Один БпЛА оперативно-тактичного рівня нині уражено зенітними ракетами. Крім того, зенітні ракетні війська Повітряних Сил знищили один винищувач-бомбардувальник Су-34 на Харківщині та чотири крилаті ракети», - йдеться в повідомленні.

Вертоліт російських військових обстріляв на Харківщині свої ж позиціїУ селі Мала Рогань Харківської області 24 березня російський гелікоптер завдав удару по своїх же позиціях.

При цьому, українська авіація продовжує повітряне патрулювання, винищувальне прикриття військ і об'єктів, а також дій ударної авіації по наземних цілях: колонах бронетехніки, логістичним центрам і скупченню військ окупантів.

Нагадаємо, що Збройні сили України в черговий раз атакували сили загарбників, зосереджені у Чорнобаївці на Херсонщині. Українські захисники вже вдесяте розбивають там окупантів.

Раніше ми повідомляли про те, як пройшла 29-та доба війни в Україні проти російсько-фашистських загарбників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: