ЗСУ збили російські винищувач та безпілотник на Харківському напрямку

Читать на русском
Українські військово службовцями засобами протиповітряної оборони знищили черговий російський літак, а також безпілотник.

Військовослужбовці Збройних сил України засобами протиповітряної оборони знищили винищувач та безпілотний літальний апарат окупаційних військ російської федерації на Харківському напрямку.

Про це повідомляє прес-служба повітряного командування «Схід».

«Й знову в протиповітряної оборони врожайний день на Харківському напрямку! Ворог недорахувався одного БПЛА та ще одного винищувача-бомбардувальника Су-34. Тихого вечора! Тримаємо стрій», – інформують військові.

Нагадаємо, НАТО оцінює втрати російських військ в Україні у мінімум 7 тисяч тільки вбитих. Максимальна кількість втрат військ росії становить десь близько 15 тисяч убитих. Загалом разом з пораненими цифра російських втрат може становити від 30 до 40 тис.

У кремлі при цьому відмовляють коментувати дані про втрати серед російських військових, говорячи, що це є прерогатива міністерства оборони. Проте російське міноборони вперше і востаннє повідомляло про втрати ще три тижні тому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: