На Запоріжжі окупанти намагаються дискредитувати українських захисників

Читать на русском
У населених пунктах Запорізької області окупанти намагаються дискредитувати українських захисників.
Фото 5.ua

У населених пунктах Запорізької області окупанти намагаються дискредитувати українських захисників.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України.

На окупованих територіях, зокрема в населених пунктах Запорізької області, ворог намагається дискредитувати українських захисників. Для цього окупаційні війська вчиняють наступне: через наявні засоби комунікації, зокрема гучномовці, повідомляють про час та місце обстрілів, які нібито планують здійснити українські військові. Вони у визначений час здійснюють артилерійські обстріли «оголошеної» місцевості. Після чого окупанти намагаються отримати інформацію про реакцію населення на здійснені «оголошені» обстріли».

Довіряйте тим, кого знаєте особисто: українцям розповіли про освновні маніпуляції ворогаЯк зрозуміти, які запитання та пропозиції під час війни краще ігнорувати, розповіли у Центрі протидії дезінформації в РНБО України.

«Таким чином, військові «стратеги» та «психологи» рф намагаються деморалізувати населення для зламу опору ворожим військам і подальшого примирення з російською окупацією», – йдеться в повідомленні.

У Центрі наголошують, що захисники України не використовують варварську тактику обстрілу цивільної інфраструктури навіть у разі необхідності нейтралізації ворожих сил.

Нагадаємо, Служба безпеки України опублікувала аудіозапис розмови російського окупанта. Виявилось, що військові рф сподівалися повернутися додому 25 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: