Окупанти дезінформують про закінчення в них сил та ракет – Сухопутні війська

Читать на русском
У командуванні української армії заявляють, що твердження окупаційних військ про закінчення в них сил та ракет є недостовірними.
Олександр Грузевич

Інформація про закінчення в окупаційних військ російської федерації сил та ракет не відповідають дійсності, оскільки статистика про ракетні удари говорить про зворотнє.

Про це на брифінгу заявив заступник начальника штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич.

«Чи є у противника сили? Звісно, є. Всі ці гучні заяви про те, що у них закінчуються ракети – за інтенсивністю обстрілів ми спостерігаємо, що все не так. Противник активно веде вогонь, особливо з військової інфраструктури, наших військових об'єктів», – підкреслив він.

За словами Грузевича, керівництво окупаційних військ змінило тактику і відслідковує українські засоби протиповітряної оборони, Повітряних сил та артилерію.

«Я сміливо вже можу заявити ­– він (ворог ­– ред.) цього боїться. Тільки за сьогоднішню ніч знищено три танки, з десяток бойових машин. Майже пів сотні підтверджених російських загарбників уже знищено», – заявив військовий.

Як він додав, за даними української розвідки, російська федерація наразі здійснює мобілізацію в Дагестані.

Нагадаємо, в Одеській області українські військові збили три крилаті ракети, випущені російськими кораблями. До цього ЗСУ збили російські винищувач та безпілотник на Харківському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: