Окупанти знову обстрілювали Сєвєродонецьк та Рубіжне, є загиблі

Читать на русском
Сєвєродонецьк та Рубіжне знову обстрілювали всю ніч. Зруйновано будинки та інфраструктуру, є жертви.
Ілюстративне фото

Російські війська знову всю ніч обстрілювали Сєвєродонецьк та Рубіжне у Луганській області. Зруйновано понад 20 житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Вже відомо про двох загиблих та чотирьох поранених.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, артилерія та системи залпового вогню російської армії протягом вечора та ночі з 17 на 18 березня цілили по мирним мешканцям Сєверодонецька та Рубіжного. З «Градів» було обстріляно старі райони Сєверодонецька, внаслідок чого пошкоджено або зруйновано шість інфраструктурних об'єктів, два будинки, гаражі.

«На жаль, у нас уже двоє загиблих та четверо поранених. У деяких будинках поблизу обстрілів відсутні газ і вода – намагатимемося полагодити якнайшвидше. Проте людське життя вже не повернеш. Складна ситуація і у Рубіжному, яке відбивається від ворога з останніх сил. За ніч сталося загоряння десяти будинків та магазину. Є двоє поранених. О 5-й ранку росіяни знову відкрили вогонь по Сєвєродонецьку, Кремінній, Привіллю. Число жертв та руйнувань уточнюється», – повідомив Гайдай.

Нагадаємо, минулої ночі російські війська також обстрілювали Рубіжне. Одна людина загинула, п'ятеро було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: